lunes, 3 de marzo de 2014

Det er let at lave din egen brød

Du kan være bekymret ingredienser i brød , du køber i butikken sædvanlige sind . Det er normalt, er i dag flere og flere opdagelser gøres om , hvor skadeligt de er så grundlæggende og tilsyneladende harmløse som salt og sukker komponenter og alligevel opdager vi med forbløffelse, da vores fødevarer hverdag disse komponenter (og mange navngivet som lidt mere suggestivt som E -202 , kaliumsorbat ), er til stede , uden at vi opdager det.
Men du behøver ikke affinde sig med ikke forbruge det . Først, fordi hver dag er også mere almindelig forekomsten af ​​bestemte butikker, hvor vi sælger sunde og naturlige produkter (og endda økologisk) , og for det andet , fordi selv om vi ikke har nogen handel af denne type tæt på hjemmet, vi altid har brugen af ​​" gør det selv" .
For eksempel brød er enkel
Vi har bare brug for mel ( hvede, rug ikke stiger lige så godt ), vand og salt . Intet mere . Melet er ideel i princippet gøre det særlige for brød, men virkelig ethvert måltid kupon, så du kan købe økologisk mel til at sikre, du indeholder ingen konserveringsmidler eller spor af pesticider eller noget mere end mel. Du kan også tilføje en integreret eller hvedeklid eller havre . Vi vil give mere fiber og en tan. Jeg sætter dem i forhold 2-1 , det dobbelte af den hvide end omfattende, men vil i en smagssag.
Gær, skal du ikke bruge bagepulver ( bagepulver ) , bedst erhverves frisk gær ( også kan finde økologisk) . For hver 200 g mel bruges om 15 g gær .
Knivspids salt og vand .
I en stor skål sætte mel og salt og bland godt i hånden. I en kop sætte nogle varmt vand, hvor gær fortyndes . Tilføjes , at vand til mel blandes i hånden og vil ælte samtidig med at tilføje koldt vand, indtil vi får en smidig dej (du kan blive nødt til at tilføje lidt mel , så vær pakke ved hånden) . Æltes godt, er formet og fik lov at henstå i ovnen plade ved stuetemperatur, indtil fordoblet i størrelse ( mellem 30 minutter og to timer, afhængigt af mel og stuetemperatur) . Grown når ovnen antændes, 200 ° C mellem 20 og 30 minutter .
Home, sund og let at lave brød.
Bemærkninger :
Hvis vi er heldige at have på hånden , eller den nødvendige tid til at fremstille - surdejsbrød er saftigere end gær .
Vi kan tilføje krydderier eller andre ingredienser til at give forskellige smag og aroma . Ser godt oregano eller basilikum . Også revet gulerod eller ost .

No hay comentarios:

Publicar un comentario